ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Πώς να παραγγείλετε

Οι παραγγελίες σας μπορούν να γίνονται απευθείας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.eshop.freshbakery.gr μέσω της διαδικασίας προσθήκης στο ηλεκτρονικό καλάθι αγορών. Σε κάθε σελίδα προϊόντος, εκτός από φωτογραφίες του, μπορείτε να δείτε τη λιανική τιμή πώλησης του προϊόντος, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, και έτσι να καθοδηγηθείτε στις επιλογές σας κατά τη διαδικασία αγοράς.

Με την επιλογή «προσθήκη στο καλάθι» μπορείτε αυτόματα να δημιουργήσετε μια φόρμα παραγγελίας και εκεί θα δείτε υπολογισμένα τα εκάστοτε κόστη μεταφοράς (υπολογισμένα βάσει του συνολικού όγκου της παραγγελίας σας). Στη συνέχεια της διαδικασίας επιβεβαιώνετε ή όχι την παραγγελία.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραγγελίας θα λάβετε αυτόματα email επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας, όπου θα αναφέρονται όλα τα στοιχεία της, όπως τα καθορίσατε στην πορεία της διαδικασίας.

Τρόπος παράδοσης | Kόστος μεταφοράς

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται από τη Cargo.

Το κόστος μεταφοράς των προϊόντων επιβαρύνει εσάς και υπολογίζεται αυτόματα κατά τη διαδικασία της τοποθέτησης της παραγγελίας σας και ανάλογα με το συνολικό όγκο της.

Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα, κατά τη διαδικασία παραγγελίας, να επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από τα γραφεία της εταιρείας μας χωρίς χρέωση μεταφορικών.

Διαδικασία Επιστροφής

Προϋποθέσεις Επιστροφής

Υπαναχώρηση: Στην περίπτωση που αλλάξατε γνώμη για μία αγορά σας μόνες προϋποθέσεις είναι να μην έχουν παρέλθει 14 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής και να συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς. Τα έξοδα αποστολής σ’ αυτή την περίπτωση επιβαρύνουν εσάς.

Πρόβλημα στο Προϊόν: Η εταιρεία μας πραγματοποιεί όλους τους απαραίτητους ελέγχους πριν την αποστολή κάθε παραγγελίας. Ωστόσο στην περίπτωση αυτή αρκεί η επιστροφή να γίνει εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Το προϊόν άμεσα θα αντικατασταθεί με νέο τα έξοδα αποστολής του οποίου θα επιβαρύνουν αποκλειστικά την εταιρεία μας.

Τρόποι Επιστροφής

  • Στα γραφεία της εταιρείας μας
  • Αποστολή

Παρακαλούμε πολύ όταν παραλαμβάνετε την παραγγελία σας να ελέγχετε την ακεραιότητα των προϊόντων. Στην περίπτωση που υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο προϊόν που παραλάβατε, παρακαλούμε επικοινωνήσετε μαζί μας στο email [info@domest.gr] ,στο τηλ. 210 9582664 (09:00-15:00), εντός 7 ημερών για να κανονιστεί επιστροφή του προϊόντος και αποστολή νέου.

Τρόποι πληρωμής και ασφάλεια συναλλαγών

Η εταιρεία Θ. & Π. ΠΑΠΑΙΟΡΔΑΝΟΥ Ο.Ε. σας προσφέρει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με όποιον από τους παρακάτω τρόπους εσείς επιθυμείτε και με απόλυτη ασφάλεια.

Οι επιλογές που σας προσφέρονται είναι:

  • PayPal
  • Πληρωμή με αντικαταβολή
  • Πληρωμή με πιστωτική κάρτα σε ασφαλές περιβάλλον τραπέζης.

Mπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάρτα VISA ή MASTERCARD ή DINERS έκδοσης οποιασδήποτε τράπεζας. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας συνδέεστε απευθείας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ίδιας της τράπεζας (ΠΕΙΡΑΙΩΣ), στην οποία δίνετε εσείς ο ίδιος εντολή να χρεώσει τη κάρτα σας, χωρίς να κοινοποιήσετε τα στοιχεία της. Με αυτό τον τρόπο, η συναλλαγή γίνεται στο περιβάλλον κώδικα και των συστημάτων ασφαλείας της Τράπεζας και του e-banking, δεν κοινοποιείτε τα στοιχεία της κάρτας σας εκτός τραπέζης, τα στοιχεία της κάρτας σας δεν παραμένουν σε κανένα αρχείο εκτός τραπέζης. Στη συνέχεια η τράπεζα μας ειδοποιεί ότι έχετε προχωρήσει σε δέσμευση της αξίας της παραγγελίας σας. Η πληρωμή αυτή ολοκληρώνεται και πιστώνεται στον λογαριασμό μας μόνο εφόσον εκτελέσουμε την παραγγελία σας, μέχρι εκείνη τη στιγμή το ποσό εξόφλησης είναι στη πραγματικότητα μόνο δεσμευμένο από την τράπεζα.

  • Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Σε περίπτωση κατάθεσης θα πρέπει να αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης στο fax 2109579606 ή στο email info@domest.gr (Προσοχή! Θα πρέπει να αναγράφεται το όνομα καταθέτη.)

Τράπεζα: ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Ονοματεπώνυμο Δικαιούχου: Θ. & Π. ΠΑΠΑΙΟΡΔΑΝΟΥ Ο.Ε.

Αρ. Λογαριασμού:

ΙΒΑΝ: 

  • Πληρωμή με αποστολή επιταγής

Αγορές από το εξωτερικό εξοφλούνται μόνο με πιστωτική κάρτα ή κατόπιν επικοινωνίας με κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης.

Digi-Retail Europa Digi Retail Portal       2007-2013